Stå Modell?

Jeg har faste modeller jeg jobber sammen med, men har behov for flere modeller flere å jobbe med nå om sommeren og utover.

Sinba

Stå modell?
Modell: Sinba

Vil foretrekke å ta bildene i utendørs nærheten av Moi, Rogaland hvor jeg bor da jeg kjenner til flere flotte steder her, med studio som nødløsning om været ikke er egnet.

Modeller som tilføyer noe nytt til portfolioen min blir prioritert. Modellene må være 18 år!
Det er ingen krav om å ha gjort noe slikt før, men absolutt ingen ulempe om du har erfaring.
Heller er det på noen måter noe krav om minimum høyde eller at en må være syltynn.

Hva får du som modell ut av dette?

Alle bildene jeg redigerer fra shooten som er litt avhengig hvor lenge vi tar bilder og hva resultatet er, men minimum 5 redigerte bilder (levert elektronisk i både høyoppløselig og for web). Disse bildene kan du fritt bruke til alt bortsett fra å videreselge dem og fotografen må oppgis.

Må det det være akt bilder?

Jeg prioriterer nye modeller som ønsker å stå akt, men ikke noe krav.
Før shoot vil vi ha en gjennomgang av hva slags bilder det er snakk om og vi tar og en gjennomgang den dagen vi tar bilder for å avklare eventuelle spørsmål. Ønsker en å ta akt bilder, men ikke ønsker at de skal bli publisert da blir dette en ordinær jobb, se her for slike ønsker

Stå modell?

Stå model?
Modell: Princessina

 

Hva bruker jeg bildene til?

Jeg bruker de beste bildene jeg til egenreklame, men og for salg i trykksaker m.m

Lik en frisør trenger å øve seg på nye ting så trenger jeg å øve nye teknikker og nytt utstyr.
Alle personer har ulik ansikts- og kroppsform og en kan ikke bare plassere lys ett fast sted og tro at bildene blir bra. En musiker øver på instrumentet hver dag og det gjør jeg og med mine instrument.

 

Send en e-post til kenneth@gjesdal.org hvor du legger ved bilde(r) av deg selv, litt informasjon om deg selv, alder, hva slags bilder du har lyst å få tatt , etc.

 

Facebook Comments