Bokprosjekt – “Riga I – VI”

I august 2013 dro jeg til Riga i Latvia for å lære meg å fotografere mennesker. Jeg deltok som eneste deltager på en workshop, for å lære som fotograf å jobbe med mennesker. Før dette hadde jeg i svært liten grad tatt bilder av mennesker, men heller fokusert på landskaper.

Tiden var nå inne for å utfordre meg selv kraftig. Jeg søkte og fikk tildelt et kulturstipend fra Lund kommune, og dette gjorde at jeg kunne returnere til Riga sent i desember 2013 for videre opplæring.

Jeg har vært tilbake i Riga to ganger i året siden da, og hatt besøk av en modell fra Latvia to ganger. De siste gangene har det vært lite med workshops, men mer jobbing på egenhånd med modeller og make-up artister.

Jeg vil gjennom denne boka prøve å vise utviklingen både når det gjelder det å ta et bra bilde, og prosessen i etterkant.

Jeg vil inkludere bilder som ikke er blitt vist før. Teksten i boka vil bli på engelsk.

Facebook Comments
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather
This entry was posted in Portrett and tagged , , , , , .

2 Trackbacks

  1. […] goal originally was to complete my photography book from my trips to Riga before I returned, but the work takes a little longer than I expected, not […]

  2. By Naked Latvia - Hardcover book - Gjesdal on 8. October 2016 at 13:20

    […] Wrote about it in when I started working on it, and that was also my last post in Norwegian. Working title was Riga I – IV […]

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.