Modell kom til Moi :-)

For ca et år siden ble jeg oppmerksom på en modell fra Krakow, Polen. Jeg vurderte om neste utenlandstur ikke skulle bli en tur dit om modellen kunne tenkt seg et lite samarbeid.
Jeg tok ikke kontakt da jeg så det var litt vanskelig å få til, men hadde henne og den nydelige byen Krakow i bakhodet.

Helt plutselig fikk jeg nylig en melding fra denne modellen, hu skulle være i Norge og lurte på om jeg ville jobbe med henne… Ikke bare fant vi en dag som passet, men hu kunne komme til meg på Moi…
Som sagt så gjort, så et par korte uker etterpå dukket hun om på togstasjonen på Moi (23.4.2015), litt trøtt etter togturen, men det gikk fort over. Vi tok bilder på Skjeggestad og i Drangsdalen, men i motsetting til et par dager før så var det kjempekaldt, en utrolig sur vind, så det ikke mulig å holde på så lenge utendørs. En må ha backup planer her i distriktet, så vi gikk innendørs.

Nå er det en stund siden dette besøket og jeg har hatt mye å gjøre, en fototur til Riga sammen med en annen fotograf, fotografere konfirmanter m.m.
I kjølvannet av sist besøk i Riga så fikk jeg plutselig en kveld en ide om ikke en av de modellene jeg jobbet med sist kunne tenkt seg en tur til Norge for å fotografere her og vips så var det ordnet, nå håper jeg bare på fint vær den helga hu kommer…photocrati gallery

Facebook Comments

Leave a Reply

Close Menu
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.