Publisert i en bok: Crap Taxidermy

I may earn money or products from links to the Amazon Services LLC Associates Program or other the companies mentioned or links in this post. Further details here: https://gjesdal.org/affiliate-disclosure

Det er ikke første gang et av mine bilder har blitt publisert, men dette er muligens det mest spesielle.

For ca 2 år siden leste jeg om en blogg som tok for seg mislykkede utstoppede dyr, noen uker senere dro vi på en familietur til Stavanger og gikk på MUST Museum Stavanger.
Der har de utrolig mye flotte utstillinger, men noen av dyrene som helt tydelig ble utstoppet av personer som aldri hadde sett dyret i live eller på foto burde etter min mening ikke vært på utstilling, men burde bli brent!

Kat Su som står bak bloggen jeg leste om har nå laget en bok om de dårlige utførte utstoppingene Crap Taxidermy og hun tok kontakt med meg og lurte på om hun kunne bruke et av bildene min i boka.

Fikk boka i posten og lo så jeg ble svett…

20140916_002_iPhone 5s-Edit.jpgserval-failed Taxidermy.jpg

Facebook Comments
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather
This entry was posted in Foto and tagged , , , .

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.