“Hvorfor tar du bilder av modeller?”

Ble ganske paff da jeg ble spurt dette spørsmål første gang for det er for meg helt selvsagt noe jeg må gjøre for å øve nye teknikker og å bli bedre. Ingen personer ser like ut og det er min oppgave å få de jeg fotograferer til å vise seg frem på sitt beste.

Modell: Inga T.

Modell: Inga T.

“Må de være nakne?”

Det å ta bilder av folk syns jeg er vanskelig, er de nakne så er det enda vanskeligere…
Det rareste med dette spørsmål er at i 9 av 10 tilfeller så er det en mann som har problem med å forstå hvorfor kvinner ønsker å la seg fotografere delvis eller helt avkledd, mens damer ofte smiler lurt og sier at de forstår det godt…

En annen vanskelig situasjon er når folk er i bevegelse, som for eksempel under en konsert. Jeg liker å utfordre meg selv som fotograf, liker å gjøre det som ikke er enkelt. Det er hovedgrunnen til hvorfor jeg fokuserer på de to feltene: Portrett og Arrangement.

Når jeg fotograferer på oppdrag så er det selvsagt helt opp til kunden hvilke sjangere bildene skal være i.

Liena: Portrait 2

Liena: Portrait 2

Facebook Comments
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailby feather
This entry was posted in Foto.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.