Lørdagsjazz med Gunnar Hågbo og Hildegunn Gjedrem

Hadde gleden av å dekke en jazzkonsert med Gunnar Hågbo og Hildegunn Gjedrem i JazzArkivet, Stavanger.
Dette var første gang jeg var på en Jazzkonsert og det var ikke avskrekkende.

Jeg får vanligvis ikke med meg musikken til de som opptrer når jeg dekker slike arrangement, er for fokusert, men denne gang fikk jeg med meg mer enn normal. Jeg storkoste meg. Var meget dyktige musikere og likte musikken. Lokalet var intimt, bra besøk, selv om det betydde at jeg ikke kunne bevege meg så mye for å ta bilder.
Lysforholdene under konserten var vanskeligere enn noe jeg før har vært borti, men jeg tror det ble bra bilder.photocrati gallery

Facebook Comments

Leave a Reply

Close Menu
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.